Så får du jobb för influencers

– Jag har kontakt med många stora, unga influencers och alla skulle verkligen behöva hjälp av en redovisningskonsult. De här tjejerna, det är nästan bara tjejer, har startat sina konton på sociala medier för att de brinner för något, när det sedan kommer pengar in i bilden vet de helt enkelt hur det ska hanteras, säger serieentreprenören Isabella Löwengrip, även kallad Sveriges första och största influencer.

Isabella Löwengrip har nyligen släppt en bok om sin karriär och sina elva bolags upp- och nergång. Under sitt framträdande på mässan Ekonomi och Företag underströk hon att det var en sak hon verkligen saknat som ung företagare, något hon också skriver om i ljuset av spruckna samarbeten och miljonbelopp som hittade till andras fickor än hennes. Trots att hon var ansiktet utåt som all försäljning hängde på. Trots att hon jobbade mer än andra.

Läs mer här:
https://www.tidningenkonsulten.se/artiklar/sa-far-du-jobb-for-influencers/

Producerad av Håkan Edvardsson, Reporter.se

Den här hemsidan använder kakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används.