Givande arbete bra för miljön

Krylbohus arbete för att minska energiåtgången och minska sin miljöpåverkan fortsätter. Hösten 2021 installeras nya mätare i alla lägenheter. De visar bland annat hur varmt det är i varje lägenhet. Dessutom justeras termostaterna så att elementen ger den värme de ska. Inte mer. Inte mindre.

– Tillsammans med vårt nya datasystem för att mäta och styra värmen i alla lägenheter kan vi spara energi och höja komforten inomhus ytterligare, berättar Christian Domanski, driftansvarig.

Bostäderna i Karlbo har redan det nya systemet. Nu fortsätter arbetet med alla lägenheter i Krylbo. När allt är klart kan Christian och hans kolleger se exakt hur mycket energi som förbrukas och hur varmt det är i varje lägenhet. Om något är fel slår systemet larm. Och arbetet med att hitta orsaken börjar. Systemet kan visa i princip alla data vad gäller energiförbrukning. Hus för hus. Lägenhet för lägenhet. Förändringar över dagen och över året. Detta är en av Krylbohus största teknikinvesteringar.

Läs mer här:
https://www.krylbohus.se/aktuellt/

Producerad av Håkan Edvardsson, Reporter.se

Den här hemsidan använder kakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används.