Om oss

Reporter.se slog upp dörrarna på Dalregementet för första gången hösten 2001.

Vi hade då jobbat som journalister inom både radio- och tidningsvärlden, sedan 1988, innan vi tog steget att starta vårt aktiebolag en vacker höstdag för snart 20 år sedan. Till vår hjälp hade, och har vi, vår gode vän/styrelseordförande/delägare Ulf Alexandersson, idag verksam delägare och styrelseordförande för Ageniuz i Falun.

Vår ambition med företaget var, förutom att ha roligt, att sätta liv i olika företags hemsidor och fungera som en informationsavdelning att hyra. Vi startade vår verksamhet i en liten lokal i kanslihuset i det då inhägnade området på Dalregementet. 

Idag har vi, tillsammans med ett annat företag, suttit längst på regementet av alla företag som finns där. De första säljsamtalen ringde vi från en liten städskrubb med endast en papplåda som ljudisolering. Vår allra första kund hette Dalarnas Försäkringsbolag/Länsförsäkringar och resten är historia…

Idag sitter vi på plan 3 i A-kasern. Våra tjänster är framförallt produktion och publicering av material till hemsidor, sociala medier, kundtidningar, nyhetsbrev, broschyrer och annat informationsmaterial. I större projekt tar vi in personer från vårt stora nätverk.

Vi har alltså inte ändrat inriktning utan mer breddat och tagit till vara på nya publiceringsmöjligheter. Idag har vi både större och mindre kunder såsom ICA Maxi Falun, LEAX Group, Srf konsulterna, SBB Norden, Purewater Scandinavia, Cykel & längdspecialisten och Krylbohus.

Är du intresserad av att veta mer om oss och våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss!

Håkan & Sofia

Vi har även producerat böckerna ”Tour de France är ett jobb” och ”Håkans Tour de France”.

haddock-profil-1

Haddock

Assistent & voffommunikatör

🦴 🐾

Den här hemsidan använder kakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används.