Grönt ljus för ny hållbarhetsrapportering

Förbundsdirektör Roland Sigbladh i styrgruppen och Branschansvariga Lali Fjellström i projektgruppen. Master-student Mattias Weerasooriya som gör sin praktik inom NSRS-projektet. Srf konsulterna är mycket djupt inblandade i utformandet av den nya, nordiska standard för hållbarhetsrapportering som nu lanseras: NSRS. Den riktar sig till små och medelstora företag. Själva rapporteringen är Excel-baserad för enklast möjliga hantering.

– Större bolag har länge haft helt andra möjligheter att göra den allt viktigare hållbarhetsrapporteringen. Idén var redan från början att NSRS skulle vara lättarbetat, innehålla mätbara mål och bidra med nya insikter till företagen som använder det. Det är insikter om den egna verksamhetens hållbarhet ur flera olika perspektiv, som också gör det möjligt att tjäna pengar på sitt hållbarhetsarbete, säger Lali Fjellström.

Läs mer här:
https://www.tidningenkonsulten.se/artiklar/gront-ljus-for-ny-hallbarhetsrapportering/

Producerad av Håkan Edvardsson, Reporter.se

Den här hemsidan använder kakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används.