Tio tips för en säker sommar

– På sommaren vet vi att antalet bedrägerier ökar lavinartat, säger Carina Järnberg, försäkringsansvarig hos Srf konsulterna och presenterar en lista på tio enkla insatser som markant ökar företagets skydd under semestern.

Bluffakturor. Inbrott. Oseriösa telefonförsäljare. Dataintrång. Felaktiga annonsfakturor. Listan på tänkbara sommarplågor kan göras lång.

– Bedragarna vet att företag i allmänhet är mer sårbara under sommaren. Det kan handla om vikarier eller personal som är ovan vid vissa arbetsuppgifter. Exempelvis hur de ska hantera telefonförsäljare, en begäran om en snabb utbetalning av ett stort belopp eller vad som är en bluffaktura, konstaterar Carina Järnberg.

Läs mer här: https://www.tidningenkonsulten.se/artiklar/tio-tips-for-en-saker-sommar/

Producerat av Håkan Edvardsson, Reporter.se

Den här hemsidan använder kakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används.