Historisk order till SUS Malmö

Medicvent har påbörjat leveranserna i vad som är den näst största ordern i bolagets historia.

– Vi ska leverera 14 centrala fläktsystem och 158 motorventiler till punktutsug i operationssalar, till den stora satsningen på två nya vårdbyggnader vid Skånes universitetssjukhus, SUS, i Malmö. Det är ett stort och hedrande uppdrag som blir ett bra referensprojekt för nya affärer även utanför Sverige. Enbart vårt projekt till Nya Karolinska Sjukhuset i Stockholm har varit större för oss, konstaterar VD Erik Lindström.

Lindström är även försäljnings- och marknadsansvarig och har länge arbetat med affären tillsammans med det väl sammansvetsade teamet på Medicvent. Aktiva på den svenska marknaden sedan 1980-talet och med alla stora universitetssjukhus på kundlistan hade man en bra utgångspunkt när underentreprenören Assemblin upphandlade utrusningen för evakuering av rök och anestesigas.


Läs mer här:
https://medicvent.se/historisk-order-till-sus-malmo/

Producerat av Håkan Edvardsson, Reporter.se

Den här hemsidan använder kakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används.