Markus Andrén ny VD för Krylbohus

Markus Andrén tar över som VD för Krylbohus efter Anders Fredriksson, som fullgjort sitt uppdrag med att planera och låta genomföra en rad åtgärder som markant höjt statusen för Krylbohus områden i Krylbo och Karlbo. Man äger också fastigheten Örnen i centrala Avesta.

Nu går Krylbohus in i en ny fas, som en etablerad och uppskattad fastighetsägare. Något som bland annat gav titeln Årets Fastighetsprofil 2020 (en utmärkelse från Fastighetsägarna).

– Anders och gänget på Krylbohus har gjort ett mycket bra arbete, med ett imponerande engagemang för husen, området och hyresgästerna. Jag ser fram emot att bidra med det jag kan och vill göra för att vi tillsammans ska fortsätta med det arbetet, säger Markus Andrén.

Läs mer:
https://www.krylbohus.se/aktuellt/

Producerad av Håkan Edvardsson, Reporter.se

Den här hemsidan använder kakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används.