Stor leverans till USA

– I april skickades fyra CUBO/Getinge WPT till USA. De ska till sjukhus i Michigan och Virginia och är de första anläggningarna som går i kommersiell drift i USA. Tidigare har vi skeppat över anläggningar som delvis tjänat som demoanläggningar. De här ordrarna kan vara inledningen på ett genombrott på den gigantiska nordamerikanska marknaden, säger Lars Wiklund, PWS grundare och ansvarig för marknad och försäljning.

 Anläggningarna tas i drift under försommaren. De ingår i ett koncept för avancerade sterilcentraler som säljs och levereras av PWS globala samarbetspartner Getinge. Därför specialanpassas de och bär namnet Getinge WPT, där WPT står för Water Pre Treatment.
– Vi har jobbat i över sju år för att komma in på marknaden i USA. Strax innan pandemin bröt ut 2020 var den extremt omfattande test- och certifieringsprocessen klar men sedan stannade allt upp, konstaterar Lars Wiklund som också har uppfunnit de kompakta CUBO/WPT-maskinerna.

Läs mer här:
https://www.purewater.se/nyheter

Producerad av Håkan Edvardsson, Reporter.se

Den här hemsidan använder kakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används.