Klippte till på drömmen

– Det här är min dröm, vet du: Att få jobba åt mig själv och bygga något eget. Om allt går som jag vill kan jag ha damsalong och nagelsalong här också. Lokalerna går verkligen att fixa till det.

Det säger 19-årige Zine El Abidine Hamwi som driver Zain Salong i Krylbo. Lokalerna hyr han av Krylbohus, som också rustat upp dem åt den unge entreprenören.

Det besökaren ser är en rymlig salong med en frisörstol i centrum, en soffgrupp för de som väntar och, något besökarna verkligen uppskattar: ett spegelrum. När kunderna blivit klippta och fixade går de in där och tar bilder på sig själva, med ändlösa kopior av sig själva i speglarna.

– Jag ville ha något som sticker ut och lockar kunder. Och den bästa reklamen är när kunderna visar att de själva är nöjda, på Instagram till exempel. I spegelrummet är det lätt för dom att ta bilder som dom vill visa upp. Jag fixade till det själv och det blev riktigt bra.

Läs mer här:
https://www.krylbohus.se/aktuellt/

Producerat av Håkan Edvardsson, Reporter.se

Den här hemsidan använder kakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används.