Ny chef med rötter i Krylbohus

Henrik Brossmann, tidigare förvaltare och projektledare vid Krylbohus, blir ny Förvaltningschef och därmed högst ansvarig för det expansiva fastighetsbolaget.
– Har jag någon käpphäst så är det ordning och reda. Det gäller allt från våra interna rutiner till den yttre skötseln av våra områden, säger Brossmann som själv bor i Krylbo.

Tidigare vd Markus Andrén går vidare till nya utmaningar inom fastighetsbranschen och blir regionchef för Svenska handelsfastigheter. Henrik Brossmann tillträdde vid årsskiftet och är sedan tidigare väl införstådd med vad arbetet som högst ansvarig för Krylbohus innebär. Personalfrågor och övergripande budgetarbete och finansiell rapportering blir delvis nya inslag i hans arbetsdag. Han utvecklar:

– Vi på Krylbohus har riktigt bra personal och jobbar nära varandra och hjälper varandra, verkligen som ett team – med hängivenhet och lojalitet. Då får man insyn i varandras uppgifter och en helhetssyn på verksamheten. Det ger i sin tur ett stimulerande och utvecklande arbetsklimat för oss och bra service till existerande och nya hyresgäster. Allt det vill jag bidra till att säkra och förbättra.
Läs mer här: https://www.krylbohus.se/aktuellt/

Producerat av Håkan Edvardsson, Reporter.se

Den här hemsidan använder kakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används.