Moa och Filip skapar hem på Stationsgatan

– När Elin öppnade porten och vi fick se de stora valven och de gamla dörrarna var det klart. Sedan kom vi in i lägenheten och såg takhöjden och de djupa, vackra fönstren och kände bara att allt var jätterätt. Filip var lite mer svårflirtad, men han kommer att älska lägenheten lika mycket som jag ju längre tiden går.

Det berättar 19-åriga Moa Lundin när hon återger visningen av den tvåa hon och sambon Filip Linder, 20, flyttade in i slutet av februari. Elin är uthyraren Elin Fränberg vid Krylbohus och huset Moa berättar om är den imponerade stenfastigheten på Stationsgatan 43 A-B.

Moa och Filip flyttade från ett timmerhus utanför Sala till lägenheten i Krylbo. Ambitionen är att sänka kostnaderna och spara pengar till ett framtida husköp. Den långsiktiga drömmen är en gård på landet med plats för egna hästar.

Läs mer här: https://www.krylbohus.se/aktuellt/

Producerad av Håkan Edvardsson, Reporter.se

Den här hemsidan använder kakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används.