Hållbar redovisning krav för att leverera till Atea

– När vi intervjuar personer inför en anställning frågar de oss om vårt hållbarhetsarbete, det är ett tecken på hur betydelsefullt det är idag. Hållbarhet genomsyrar allt och vi redogör gärna för det vi gör. Självfallet har vi hållbarhetskrav på våra leverantörer, vilket leder till krav på deras leverantörer. De kraven omfattar redovisning av hållbarhetsarbetet.

Sustainable Business för Atea-koncernen. Hennes uppdrag är att ytterligare stärka hållbarhetsarbetet med fokus på att driva förändring för Ateas kunder och partners.

Sedan 2019 har Atea minskat sina koldioxidutsläpp med 29 procent. Det förklaras bland annat av elektrifieringen av bolagets bilpark. Innan den satsningen genomfördes låg utsläppen på drygt 100 gram koldioxid per kilometer, idag ligger de på 26 gram och fortsätter att sjunka stadigt.

Läs mer här:

https://www.tidningenkonsulten.se/artiklar/hallbar-redovisning-krav-for-att-leverera-till-atea/

Producerat av Håkan Edvardsson, Reporter.se

Den här hemsidan använder kakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används.