Leverans till Hongkong inleder 2021

PWS inleder det nya året med ytterligare en leverans till Hongkong. Det är två CUBO/WPT 500 E som ska till anrika Tung Wah-hospital, det första allmänna sjukhuset i Hongkong. Produktion och testkörning görs i januari vid PWS huvudkontor och produktionsanläggning i Falun.

PWS har sedan tidigare tre CUBO i drift på sjukhus i Hongkong. Affärer gjorda genom PWS globala samarbetspartner Getinge, som även är beställare av de senaste maskinerna. När CUBO anpassas enligt Getinges önskemål heter den Getinge WPT, där WPT står för Water Pre Treatment.
 
– Nu gäller det två maskiner som sammankopplas och blir till en Duplex, en lösning vi gjort åt många andra kunder för att enkelt fördubbla kapaciteten. Getinges personal på plats, som vi tidigare har utbildat, installerar och driftsätter maskinerna. Det sker i mars, säger Lars Wiklund, Senior Sales and Marketing Manager och PWS grundare.

Läs mer här: Purewater.se

Producerat av Håkan Edvardsson, reporter.se

Den här hemsidan använder kakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används.